Το πόκερ περιγράφεται συχνά ως παιχνίδι όπου δίνεστε ρυθμό σε και επιλέγετε τις καλύτερες ευκαιρίες και τα μεγάλα ποσά στοιχήματος των χρημάτων μόνο όταν είστε βέβαιοι εσείς μπορούν να κερδίσουν. Εντούτοις, αυτές οι υποθέσεις είναι μάλλον ελαττωματικές, δεδομένου ότι σε όλους αυτούς τους υπολογισμούς έρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας. Το πόκερ δεν παίζεται ενάντια σε μια μηχανή, ακόμη και στις σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικές λέσχες, αλλά ενάντια στους πραγματικούς ανθρώπους.

Οι φορείς που κρατούν τις κάρτες τους κοντά και δεν παίρνουν τις πιθανότητες είναι ξέρουν ως βράχοι. Αυτοί είναι οι φορείς που ποτέ Bluff, ή να πάρουν τις πιθανότητες, ή να παίξουν για τους υψηλούς πασσάλους. Είναι επίσης η λιγότερη διασκέδαση που παίζει με, δεδομένου ότι το πόκερ πρέπει να είναι ένα δυναμικό παιχνίδι με τις μεταλλαγές και τις αλλαγές και τον ενθουσιασμό. Επιπλέον, ο παίκτης που κερδίζει αυτό το παιχνίδι θα κερδίσει πολύ ελάχιστα, από όταν κανένα από το τυχερό παιχνίδι παικτών με πολλά χρήματα, κατόπιν η εξόφληση στο τέλος του χεριού δεν είναι πολύ χαμηλό.

Αφ' ετέρου, υπάρχουν εκείνοι οι φορείς που είναι γνωστοί ως ψάρια. Αυτοί οι φορείς είναι εκείνοι που δεν ξέρουν πώς να παίξουν καθόλου όλων και είναι πολύ κακοί φορείς. Στοιχηματίζουν όλα εκεί τα χρήματα σε ένα ενιαίο χέρι, παίρνουν τις γελοίες πιθανότητες και χάνουν τις περισσότερες φορές πολύ γρήγορα. Ο πεπειραμένος παίκτης πόκερ θα έκανε καλά για να αποφύγει ενάντια σε αυτούς τους παίκτες, δεδομένου ότι το παιχνίδι θα τελείωνε σε ένα λιγότερο από ενιαίο χέρι.

Δεδομένου ότι θα ήταν ενδεδειγμένο να μην γίνει περιχαρακωμένο σε μια ενιαία παίζοντας ύφος ή στρατηγική, αναπτύξτε το παίζοντας ύφος σας και ανακαλύψτε αυτό που είναι σωστό για σας.

TOP CASINOS
1

Bonus:    Max:
2

Bonus:    Max:
3

Bonus:    Max:
4

Bonus:    Max:
5

Bonus:    Max:
Close